SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Onze Koningin wordt 50 jaar!
Prachtige herdenkingsuitgifte ter ere van de 50ste verjaardag van Koningin Máxima
Koningin Maxima 50 jaar
Koningin Maxima 50 jaar

In 2021 viert onze Koningin Máxima haar 50ste verjaardag. Dit kroonjaar wordt gevierd met een werkelijk prachtige vergulde herdenkingsuitgifte volledig in het teken van de verjaardag van onze koningin. Deze strikt gelimiteerde officiële uitgifte is een must-have voor iedere Nederlander.

Elles Kloosterman is de ontwerpster van deze schitterende munt. Zij heeft haar sporen verdiend op het vlak van (internationale) muntontwerpen en werkt volgens de klassieke traditie.

Ja, ik wil de officiële herdenkingsuitgifte ‘Koningin Máxima 50 jaar’ bestellen!

Specificaties Koningin Máxima 1971-2021

Metaal
Verguld
Gewicht
18 gram
Diameter
30mm
Verzamelkwaliteit
Hoogste
Ontwerper
Elles Kloosterman
Jaar van uitgifte
2021
Voorzijde
Portret van Koningin Máxima
Achterzijde
Koninkrijkswapen
Limitering
Max. 1 gratis uitgifte per huisadres
Herdenkingsuitgifte Koningin Maxima 50 Jaar
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.